Nettiajanvaraukset

3 Keinoa, miten saat enemmän nettiajanvarauksia!

2 min

3 Keinoa, miten saat enemmän nettiajanvarauksia

Kun ihmisten elämä muuttuu yhä kiireisemmäksi ei enää riitä, että on tavoitettavissa vain päiväsaikaan. Kampaamon ja kauneushoitolan tulee olla tavoitettavissa 24/7 ja tehdä asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ajan varaaminen. Totuus on, että ne kampaamot tai kauneushoitolat, joilla on nettiajanvarausjärjestelmä ja sähköinen ajanvaraus heidän nettisivuillaan, tekevät enemmän tulosta kuin ne, joilla sitä ei ole. Kun sinulla on nettiajanvaraus käytössä, voit muutamalla toimenpiteellä kasvattaa tulosta ja asiakastyytyväisyyttä entisestään!

Saa varauksia nettisivujen kautta

Yritykselläsi on jo luultavasti nettisivut, joka on aivan loistava juttu! Nettisivut ovat yrityksesi virtuaalinen julkisivu ja portfolio, on siis erittäin tärkeää, että sivuiltasi löytyy myös nettiajanvaraus. Et varmasti halua menettää niitä asiakkaita, jotka eivät ehdi soittaa ja varata aikaa liikkeen aukioloaikoina. Nettiajanvaraus on kuin kampaamon tai kauneushoitolasi ylimääräinen työntekijä, joka tekee töitä 24/7 ilman palkkaa 🙂

Lue tästä lisää Phorestin nettiajanvarauksesta

‘Varaa aika’ painike Facebookiin

Kun hankit uusia asiakkaita tulee sinun tietää, millä alustoilla he viettävät aikaa. Facebookilla on noin 1.6 miljardia käyttäjää, joten on hyvin todennäköistä, että asiakkaillasi on oma tili. Jos salongillasi on Facebook-sivut, Phorestin nettiajanvaraus on erittäin helppo liittää tähän. Mene salonkisi profiiliin, klikkaa ‘Muokkaa toimintokutsua’ ja liitä nettiajanvarauksesi linkki. Vain yksinkertainen ‘Varaa aika’ -painike Facebookissa voi tuoda sinulle huomattavasti enemmän ajanvarauksia. Onko sinulla varaa missata tämä mahdollisuus? 

Hyödynnä Instagramia

Nykyään Instagram on suuressa suosiossa kampaamoiden ja kauneushoitoloiden keskuudessa sen visuaalisen luonteensa vuoksi. Tästä on tullut monelle markkinoinnin pääkanava, joten on tärkeää muistaa ohjata asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat myös täältä suoraan salonkisi nettiajanvaraukseen. Paras tapa lisätä linkki nettiajanvaraukseen on laittaa se profiilisi ‘Nettisivu’ kohtaan. Pääset muokkaamaan tätä oman profiilisi tiedoista. Kun julkaiset kuvan tai tarinan, voit vinkata seuraajille, että linkki ajanvaraukseen löytyy biostasi. 

Hanki mobiilisovellus salongillesi

Valitettavasti ei riitä enää se, että sinulla on presenssi verkossa. Nykypäivänä ihmiset käyttävät mobiililaitteitaan entistä enemmän ja on tullut entistä tärkeämmäksi tavoittaa asiakkaat mobiilisovellusten kautta. Nettisivut ovat usein vaikealukuisia puhelimilla, vaikka moni onkin optimoinut sivunsa puhelimilla helpommin luettaviksi, käyttää enemmistö ihmisistä silti sovelluksia suurimman osan ajastaan.

Phorestin brändätyt applikaatiot ovat ainoita sovelluksia hius- ja kauneusalalla, jotka yhdistyvät suoraan ajanvarausjärjestelmääsi. Me rakennamme sovelluksen puolestasi, jonka jälkeen voit brändätä sen yrityksesi ilmeen mukaan suoraan Phorest järjestelmästä. Kun salonkisi sovellus on asiakkaan näytöllä päivästä toiseen, he eivät tule unohtamaan sinua.

Lue tästä lisää Phorestin tyylikkäistä applikaatioista

Kiitos kuin luit. #LetsGrow #PhorestFinland

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments